banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Tietoa


Vaahtokruunu on pääkaupunkiseudulla toimiva olutpoliittisesti sitoutunut ja henkistä voittoa tavoitteleva blogistiporukka. Tavoitteenamme on tutustua olueen ja kirjoittaa siitä sivuillemme omalla tyylillämme. Toimintamme koostuu kuukausittaisista tapaamisista ja pienimuotoisista excursioista oluthuoneille sekä näiden dokumentoinnista nettisivuille.

Tarkoituksenamme ei ole humaltua vaan osoittaa, että olutta voi nauttia ilman kännisiä tarkoitusperiä, myös nuorisonkin kesken. Suomessa olutta juodaan ensisijaisesti arjesta pakenemiseen. Olutta pitäisi mielestämme juoda arjen ilojen vaalimiseen.

Suomalainen suhtautuminen olueen on ymmärrettävää. Onhan olut juridisestikin alkoholijuoma eikä elintarvike. Onneksi oluthuoneet ja jopa Alkokin laajentaa olutvalikoimaansa jatkuvasti. Pienpanimot ovat yhä enemmän esillä ja erilaisia oluttapahtumia järjestetään tuon tuostakin. Olutharrastus on siis lisääntymässä ja Vaahtokruunu aikoo olla mukana tässä maltaisessa jatkumossa.

Ensimmäiset yhteiset oluet maistoimme keväällä 2013 ja vaikka toimintamme on edennyt huimasti, tähtäämme jatkuvaan kehitykseen ja uusiin oluisiin. Mukaan kelpuutamme lähes ketä tahansa, sillä Vaahtokruunu ei usko ulko-oluellisiin seikkoihin. Olit kuka tahansa, ota meihin yhteys sähköpostilla: hallitus@vaahtokruunu.net

Mukaan toimintaan pääset ottamalla meihin yhteyttä!

Pähkinänkuoressa

Olutharrastuksen termistö voi joskus vaikuttaa todella hankalalta ymmärtää. Erilaisia termejä ja nippelitietoja on vaikka kuinka paljon. Vaahtokruunu pyrkii selventämään hieman näitä epäselvyyksiä parhaansa mukaan. Kuitenkaan emme ole suunnitelleet mitään suurta wiki sivustoa, mutta jos huomaat asioita mitä todella haluaisit sivuiltamme löytyvän, ota rohkeasti yhteyttä tällä sivulla ja laitamme tietoa sivuillemme.

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä