Brewery: The Bruery
18.10.2017 klo 17:36 Unde

Kalifornian Orange Countystä ponnistava The Bruery on tullut kuuluisaksi tynnyrikypsytetyillä oluillaan joista ei makua ja vahvuutta puutu. Beergiumista bongattuani muutaman Brueryn tuotteen mietin hetken mielessäni, onko kolme kolmenkymmenen euron pulloa, ehkä hiukan yliampuvaa? No jos oluiden arvosanat huitelee Ratebeerissä välillä 98 ja 100 niin kai näitä kannattaa maistaa, hinnasta riippumatta. Tilattuani oluet tajusin niiden oleva... Lue Lisää!


Craft Beer Helsinki 2017
8.7.2017 klo 13:11 Pete

Craft Beer Helsinki 2017 järjestetään toisen kerran Helsingin rautatientorilla. Tapahtuma on kasvanut viime kerrasta jonkin verran ja siksi Vaahtokruunukin kävi katsastamassa tapahtuman omin toimin. Paikalle saavuttiin 8.7. klo 12 ja silmiin avautui oluen valtakunta.  Tapahtuman omin sanoin: Craft Beer Helsinki valtaa Rautatientorin 6.-8.7.2017 isompana ja parempana kuin koskaan. Tänä vuonna loistavasta oluttarjonnasta pitää huolen 30 panimoa er... Lue Lisää!


Uuden-Seelannin olusia, part 2/2
2.5.2017 klo 20:11 Mara

8 Wired panimon olutsetti jatkuu toisessa osassa tummien ja happamien oluiden muodossa. Mukana myös erikoisia hedelmiä kuten feijoa tai tuttavallisemmin ananasguava. Toisen erän oluethan olivat kuvasta poimitut: 8 Wired Wild Feijoa Sour Ale 2015 - Se on ilmeisesti tämä ananasguava eli feijoa, tämä. Erikoinen hedelmä Uudesta-Seelannista teki tästä happaman makeasta oluesta erikoisen ja varmasti mieleenpainuvan. 4-/5 8 W... Lue Lisää!


Uuden-Seelannin olusia, part 1/2
16.4.2017 klo 19:08 Mara

Pääsiäispäivää! Pöristellään taas erittäin pitkästä aikaa yhteistuumattuja olusia, eli Unde ja Mara täällä hei. Uusi-Seelanti. Tuo hobbittien maa. On kuulkaa kaukana. Voiko kaukana tehdä hyvää olutta, sehän selviää nyt, kun me otimme testiin uusi-seelantilaisen panimon 8 Wired Brewing Co.:n tuotoksia Beergiumista tilattuna (vai oliko Beer Republic entinen Firmabier, kun näitä... Lue Lisää!


Olutta Frankfurtissa
12.4.2017 klo 22:24 Veikko

Pääsin pyrähtämään Saksaan pikaisesti. Ensimmäinen etappi on Frankfurt, jossa rankan messupäivän jälkeen päädyin Naiv nimiseen mestaan (i koristeltu umlautilla). Ensimmäinen tuoppi osuu ja uppoaa. Täällä on kevät jo pitkällä ja päivällä sai oikein hikoilla. Tosin messuständimeressä kävelessäkin väsyy. Tämä ensimmäinen, Killer Cucumbe... Lue Lisää!Vanhemmat julkaisut