banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Evil Twin NYC Chocolate-Hazelnut Marshmallow Spread - viimeiset Nutellat 7/12


Panimo: Evil Twin

Maa: USA Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 12,8% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 ½ ) EBU: 75Evil Twin NYC Chocolate-Hazelnut Marshmallow Spread - viimeiset Nutellat 7/12

No nyt on! Evil Twin New York -osastolta tärähtää Nutellaa ja vaahtokarkkeja sisältävää olutta! Se ois Evil Twin NYC Chocolate-Hazelnut Marshmallow Spread! Jösses kun alkoikin sokerihammasta kolottaa!

Sysimustan uhkaava väritys ja täydellinen vaahdottomuus luovat uhkakuvia silmille, mutta kun sieraimiin syöksyy Fazerin Sininen. kepeä paahdekahvi, ilakoiva vanilia ja passeli pähkinäisyys, niin tässä tulee hymy melkein korviin asti. Tämä on minun sieraimille suunniteltu tuoksu. AI ETTÄ KUN ON HYVÄ!!!

HÖRPÄTÄÄN!

...

...

Ohhoh. Nyt maistuu niin selkeä vaahtokarkki! Suklaisuus on vahvaa, samoin paahde ja kahvi vanilian jäädessä vähän taka-alalle. HEKUMALLISEN HURMAAVAA!!!! Paksu ja liukas suutuntuma on mukava, mutta alkoholi maistuu vähän läpi. Jälkimaku on asiallisen paahteisen kitkerähkö, suu jää kyllä sokerin peittoon, mutta ei niin paljon kun odotin. Tämä on reippaan paahteinen.

Kyllähän tämä hivelee munaskuissa asti. Loistavaa, mutta... Voi voi alkoholi ja vanilian vähäisyys. No perskule, on tämä kyllä! ON KYLLÄ! Maukas, mutta ei aivan täydellinen. Tähän astisista viimeisistä Maran Maltaisen Maanantain olusista paras! 4,5/5!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä