banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Omnipollo / Buxton Original Raspberry Meringue Ice Cream Pie - viimeinen nimihässäkkä 4/12


Panimo: Omnipollo

Maa: Ruotsi Tyyppi: Sour Ale
Vahvuus: 6% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 3 ½ ) EBU: ??Omnipollo / Buxton Original Raspberry Meringue Ice Cream Pie - viimeinen nimihässäkkä 4/12

Huh! Onneksi näinä vaikeina aikoina on olutta tarjolla, kunhan sitä on muistanut ostaa kaupasta.

Ja minähän olen muistanut! Tällä kertaa fiilistelen Omnipollon ja Buxtonin yhteispeliä Original Raspberry Meringue Ice Cream Pien muodossa. Olisi vattua ja vaniliaa tarjolla, eli mikä nottei.

Onhan tässä ihan ulkonäön yritystä vaikkakin vaahtoisuus on pientä ja katoavaa. Oluen väri on ehkä hieman sairaalloisen punertavan oranssinen, mutta sallittakoon.

Nenukkaan tulvahtaa metsämansikka, hattara, Sirkus Aakkoset, vanilia ja kepeä happamahko vadelmaisuus. Siinä ja siinä että mennäänkö esanssin puolelle, mutta taidetaan juuri ja juuri pysytellä aitouden puolella.

Maussa sama homma, tuoksu on kuin maku, on kuin melkein esanssisuus. Happamuutta on kyllä melko vähän, samoin happoja. Ei ihan flätti, mutta taas keikutaan reunalla. Jälkimaku tarjoaa marjapiirasmaista happamuutta aika kevyellä kädellä. 

Sinänsä tämä on ihan jännä olut, kun koko ajan ollaan siinä tökerön keinotekoisuuden ja maistuvan aidon pöhinän rajamailla niin tuoksussa kuin maussa. Ei tätä ehkä ihan kehtaa sour aleksi väittää (mutta menköön), tämä on tällaine hedelmäolut, joista suurin osa on juurikin omakohtaisen kokemukseni mukaan melko esanssimaisia. Tämä on onneksi rajoilla, joten senkin vuoksi tämä on hyvää, mutta varauksella varovaisesti on todettava 3,5/5, ei intoilla ihan liikaa.

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä