banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Mitä humalan jälkeen? - viimeinen ei-humala 3/12


Panimo: Panimo Hiisi

Maa: Suomi Tyyppi: Sour Ale
Vahvuus: 6,66% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 - ) EBU: ??Mitä humalan jälkeen? - viimeinen ei-humala 3/12

Täällä ollaan taas! Ja ollaan erikoisen äärellä, nimittäin Panimo Hiiden Mitä humalan jälkeen? -oluessa ei ole humalaa laisinkaan. Kuusenkerkkää ja variksenmarjaa tilalla tässä hapanoluessa. Ei muuta kuin nauttimaan!

Ulkonäkö tarjoaa silmille utuista vaahdotonta ruusun punaista sävyä. Mukavan punaisen sävy kieltämättä.

Tuoksu antaa yllätyksen sierainhaituville; on muuten hedelmäkarkkinen odööri! Sitrusta, marenkia ja semmoista marjatorttumaisuutta selvästi!

Ja hörps!

.... Noh, hyvä ja mielenkiintoinen maku. Metsämausteinen, marjainen ja sitruksinen flavour luovat yhdessä mukavan happaman maun, mutta kyllä suu saisi mennä enemmänkin mutruun. Suutuntuma on sopivan pehmeä ja poreileva, tämä ei ole vetisyyttä nähnyt.

Jälkimaku jää vaisuksi marjaisen happamaksi, mutta koska humalaa ei ole niin tämä on ymmärrettävissä.

Kokonaisuutena kuitenkin kiva kaveri, vaikka humalaa ei ole. Tuoksun irtokarkkimaisuus on tässä se paras asia. Erikoinen tapaus, ja kesällä tämä olisi taatusti maukasta. Annetaan varovaisesti 4-/5, mutta palaan tähän vielä kesämmällä. 

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä