banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Tanker Winter Is Coming - vai tuleeko


Panimo: Tanker

Maa: Viro Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 8,5% Arvosana: ( + ) EBU: 85Tanker Winter Is Coming - vai tuleeko

Taas täällä! Talvi on, mutta lunta ei vielä Etelä-Suomessa näy. Näkyyköhän myöskään Virossa, sillä sieltä tulloo Tanker Winter Is Coming, oikeasti uudelleen brändätty Tanker Külmale Maale. Ei kai siinä, hörpötellään.

Vaahtoa on ainakin todella runsaasti jälleen kerran sysimustan oluen pinnalla. Tuoksu tarjoaa kieltämättä melkein lähes After Eight -henkistä minttusuklaata sekä paahdetta, lakritsaa ja kahvia.

Hörppy tarjoaa piikkisen tökkäyksen minttusuklaata ja paahdetta, mutta perkuleen katkera humalointi puskee kaikkien makuelementtien läpi penetroituen kurkkuun. Nyt on joku pielessä! Parisen vuotta sitten Külmale Maalle -version juoneena muistan minttuisuuden, mutta en tällaista överiterävää puhtaan katkeraa humalointia! Joo, tässä on nyt jotain mennyt mönkään, ehkäpä vain tässä juuri minun ostamassani tölkissä. Mutta tuo kitkerä humala ei maistu hyvältä, vaikka miten sitä yrittää suussa pyöritellä. Jälkimaku jättää pahan maun suuhun. Päiväyskin on kunnossa. 

Humalan maku tai joku muu erhe pilaa tämän oluen. Menee viemäriin. 0,25/5, mutta en ole vihainen, sillä tiedän (tai luulen muistavani) tämän maistuneen muinoin paremmalta. 

Kaivoin ihan vanhat muistiinpanoni tästä oluestä, ja olin antanut 4-/5 ja kehunut kivaa minttusuklaata. Ei auta, enskerralla uusi yritys ja olut.

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä