banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Mallaskosken Cerberos - aika koiruli


Panimo: Mallaskosken Panimo

Maa: Suomi Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 11,8% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 + ) EBU: 33Mallaskosken Cerberos - aika koiruli

Nonniin, mennään taas sysimustalla ja tuhdilla suomalaisella Mallaskosken Cerberoksella! On muuten mustaa!

Tuoksu. Heti on vahvana bourbontynnyrin henkäys ja myöskin lakritsi tietenkään paahdetta ja kahvia unohtamatta. Tuoksu tarjoaa heti upeaa synkeää aatetta ajateltavaksi, mutta maistellaan ensin.

Maku. On. Huh. Kyllä se on suolainen salmiakki ja bourbon, joka iskee kolmipäisellään pimeyden voimallaan suunonteloni arkoihin paikkoihin. Ja vanavedessä seuraa tuhkan peittämän autiomaan paahteinen katkero, oi! Erittäin asenteellinen! Suuntuntuma on paksu, ja on happojakin sopivasti. Makeus on unohtunut täysin, mutta näin rajua räksytystä on hyvä vastaanottaa aina silloin tällöin.

Mutta oluen lämmetessä makeuttakin tulee kuvioihin, mutta se tulee vakavan hyvin tumman siirapin muodossa vain antamaan jämäkän kädenpuristuksen.

Kyllä tämä olut on taas hyvää. Onhan tällaisia melko samankaltaisia markkinoilla paljonkin, mutta tässä on taas yksi todella hyvä olut juotavaksi. Se on 4+/5.

 

Mustalinja jatkukoon!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä