banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Lehe Pimedaim Tund Enne Koitu - PIMEETÄ!


Panimo: Lehe Pruulikoda

Maa: Viro Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 10.5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 5 - ) EBU: ??Lehe Pimedaim Tund Enne Koitu - PIMEETÄ!

Nyt synkistellään, mutta synkistellään positiivisesti tätä syntisen mustaa Lehe Pimedaim Tund Enne Koitua! Vaahto ei ehdi pinnalla kauaa sihistä kun loisteliaan uljaan ihana joulukaardemumma kera vanilian syöksähtää sisään räppänöistä! Se on se tonkapapu! Se on ihanaa! Ei tätä makean silkkisuklaan fanfaariin kietoutumista tajua kuunnella kun paahteinen siirappisuus sivelee siveltimillä sierainkarvoja! Käsittämättömän upea tuoksu. 

Otetaan kulaus, ja kuunnellaan.

...

...

Ohhoh, tässähän on paahteen potkua yllättävän paljon. Mutta ah, makea vaniliasiirappisuklaa seuraa heti jälkimainingeissa. Öljyisen pehmeä, mutta todella täyteläinen suutuntuma pistää veren kiertämään yksityisalueilla, ja lopussa karski merimiesmäinen karhea katkero ottaa riveleistä kiinni ja katsoo sielun syvimpiin onkaloihin.

Perkule. Mikä tässä on? Miksei pysty antamaan 5/5, vaikka kaikki on kuten pitääkin? Tämä on juuri Maran olut, mutta jokin (mikä) uupuu. Saakeli, näin tämä ympäröivä pimeys sumentaa subjektiivista ajattelua. Parasta olutta pitkään aikaan, mutta jostakin syystä ei parasta ikinä. Ihan kahelia tämmöinen, mutta nyt sydämen kuuntelun sijaan kuunnellaan aivojen ajatuksia, ja todetaan: 5-/5, hemmetin hyvää, PISTE!

 

Ensimaanantaina toivottavasti edes jotain tämän kaltaista.

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä