banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Stone Delicious IPA - melko herkkua


Panimo: Stone

Maa: USA Tyyppi: IPA
Vahvuus: 7,7% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 - ) EBU: 80Stone Delicious IPA - melko herkkua

No täällä ollaan taas maltaista maanantaita viettelemässä ennen pientä lomataukoa. Mutta hetkinen, Stone Delicious IPA on gluteeniton, onko tässä maltaita?!

No, ainakin jonkin verran, mutta fermentoimalla ja säätelemällä maltaita gluteenipitoisuus on saatu 20ppm, eli parts per milion. Tästä huolimatta olut on ihan nätti; löytyy tiheää isokuplaista pitsiä jättävää vaahtoa utuisen kullan keltaisen värisen oluen pinnalta.

Tuoksu on selkeän sitruksinen ja metsän havuinen! Eipä oikeastaan muuta, mutta hyvin toimii.

Maku on mainio! Sitrus ja greippi kisailevat kielen päällä vain hetkosen kun yllättävänkin katkeran greippisen humalointi puraisee! Jälkimakukin on sangen pitkä.

Pientä miinusta on kuitenkin annettava suutuntumasta. Se ei ole huono, mutta on kuitenkin hieman vetelään päin, ehkä gluteenittomuudesta johtuen. Siksi 4-/5, ja jatkossa suosittelen ei-keliaalikoille tätä normaalia Stonen IPAa.

Nonni! Nyt Mara lähtee Kaliforniaan maistelemaan vähän olusia kuukaudeksi, mutta palaan syyskuun puolella vielä maltaisen maanantaiden äärelle! Siihen asti bye bye, see you!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä