banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Pyynikin Tyrvään Portteri - mustaa hiiltä


Panimo: Pyynikin Käsityöläispanimo

Maa: Suomi Tyyppi: Porter
Vahvuus: 4,8% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 3 ½ ) EBU: ??Pyynikin Tyrvään Portteri - mustaa hiiltä

No taasen on tummaa linjaa, mutta ainoastaan maitokauppavahvuista... Jännittää vähän, mutta minähän annan mahdollisuuden Pyynikin Tyrvään Portterille!

Se on lasis. Se on niin hiilen mustaa, että huh. Vaahtoa on melko vähän.

Nyt se on nenäs, kun tuoksuttelin. Oh, mainio paahde ja oikein sellainen hiilikellarimainen noki tuoksuu tummapaahteista kahvia unohtamatta.

Ja nyt sitä olutta on suussa kun join. Maukas, jopa hieman vaniljamainen paahdekahvi leviää suun sisäpinnoille. Suutuntuma YLLÄTTÄÄ! Aika pehmeä ja paksu näin alle 5-volttiseksi, eipä ookaan vetelä tapaus! Jälkimaussa on hyvää kitkerää paahdetta silleen sopivasti, mutta niin on myös metallin makua. Suuhun jää jopa nieleskelyä haittaava tahmea pöhinä, mutta nämä pienet eivät haittaa.

Tämä on varmaankin yksi parhaimmista maitokauppavahvuisista maitokaupan tummista olusista, mukava positiivinen yllätys pienine puutteineen, mutta jäädään plussan puolelle! 3,5/5!

 

Ensimaanantaina täräytetään semmoinen spesiaaliolut, että lompakkoni hieman itki sitä ostaessani. Toivotaan siis, että ensmaanantain olut on makoisa, tai muuten lompakkoni lisäksi itken minä.

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä