banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Amager Marianna The Moody MILF - aikuisviihteellä


Panimo: Amager Bryghus

Maa: Tanska Tyyppi: Pale Barley Wine
Vahvuus: 10% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 ½ ) EBU: ??Amager Marianna The Moody MILF - aikuisviihteellä

No ei tullukaan tälle maanantaille niin tummaa kuin odotin, mutta tuli kuitenkin kenties tummahenkinen Amager Marianna The Moody MILF. Voltteja on 10 ja pullon koko 0,5l, eli kun tässä itseni kanssa tätä juon, niin tuntuu hyvältä.

Noh, ei tämä tummaa ole, ja Barley Wineksikin tämä on melko vaaleaa. Snadi nopeasti kaikkoontuva vaahto oranssisen kuparisen ei-samean oluen pinnalla antaa jo osvittaa volteista.

Tuoksua kun henkäisee sieraimiin, niin HUH HUH! Tujakan tymäkkä kypsä rusina ja mallas ja karamelli ja viinainen henkäys leuhahtavat syvälle sierainkarvojen tuolle puolen. Jössestä. Mutta tähän tuoksuun kyllä tottuu kun rauhassa tätä henkittelee. 

Ja ei auta kuin ottaa hörps. Hörps. Hmm, oijoijoi, pehmeän täyteläinen karemelli, aistikkaan kepeä luumu, lievähkö vanilja ja hyppysellinen greippiä kietoutuvat kielen ympärille siihen malliin, että nyt mennään kyllä aikuisviihdeosastolle ajatusmaailmassa. Huh. Näin pehmeää suutuntumaa en ole kuukausiin, tai melkein peräti vuosiin kokenut. Nyt on mallasrunko ns. täydellinen. Voltit tuntuu lämpönä, ja jälkimaussa pienen greippikatkeron kanssa on viinamäen miehen aamutuimainen henkäys. Ei se voimakas ole, mutta on kuitenkin.

Kyllähän tässä nyt pitää lähteä liikkeelle siitä, että tämä olut on MAHTAVA! Ei kuitenkaan täydellinen, mutta tämä suutuntuma! Niin uhkeaa, niin rohkeaa, niin säädyttömän ihastuttavaa! Kyllä se on 4,5/5! Kyllä nyt veri kiertää vaikka missä!

 

Huh. Nyt on kyllä ensimaanantaina paha rasti tätä olutta parempaa kulauttaa kurkkuuni, mutta ei auta kuin yrittää taas silloin!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä