banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Simba Wit - tämä on olutmeta


Panimo: Simba Beer

Maa: Intia Tyyppi: Witbier
Vahvuus: 4,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 3 ½ ) EBU: ??Simba Wit - tämä on olutmeta

No se on Mara täällä maanantaipöhinöissä melko pitkästä aikaa! Intiassa tuli taas reissattua melkein kuukauden ja melko mitäänsanomattomia olusia hörpöteltyä, mutta tuli tehtyä havaintoja! Lagerin ohella moni intialainen pienpanimo panee nimittäin belgityylisiä vehnäoluita, ja näitä on lukuisia erilaisia pelkästään jo Delhin alueella. Todella moni on todella samanlainen, mutta välillä löytyy pieniä poikkeuksia, niin kuin tämä Simba Wit.

Parin sentin vaahdolla ja utuisen samean keltaisella värillä varustettu tuoksuu nenään bulkkilagerilta, mikä on outoa. Mutta vaikka voltit ovat pienet, maku on kuin Chimayn Dorée! Kepeä korianteri, aavistus appelsiinia, vivahde valkopippurivehnää ja kimara kukkaniittyä muodostavat yhdessä melko tuhdin maun ja se onnistuu peittämään melkein jopa hitusen vetistä suutuntumaa.

Tämä oli yllättävän mainio, ja yli 45:n asteen helteessä tämä saa mukavan boostin loppuarvioon. Ostaisin kuitenkin muista intialaisista vehnäaleista juuri tätä! 3,5/5.

 

Maran maanantait jatkuvat taas viikottain ennen loppukesän lomia, joten ensimaanantaihin siis!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä