banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Brewski Proto 31 - TCBW:n parhaimmistoa


Panimo: Brewski

Maa: Ruotsi Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 12,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 5 ) EBU: ??Brewski Proto 31 - TCBW:n parhaimmistoa

Huh, oli Tallinnan TCBW19-olutfestarit ja ai että! Tänä vuonna tuntui siltä, että laatu on parantunut viime vuodesta ainakin oluiden osalta, tai sitten olen tullut hövelimmäksi.

Hienoja oluita oli mm. Buxton/Omnipollo Yellow Belly Final Batch (viimeistä kertaa Yellow Bellyä), Anderson's Jean Ginie, vahva 9,9-volttinen gose limellä ja kurkulla maustettuna ja ginitynnyrissä kypsyneenä, Amager Red Cap, skottiale Auchentoshan viskitynnyrissä kypsyneenä (ja viski on hyvää), Pühaste Midnight Macchiato, IS kahvilla ja maitotiivisteellä, mutta paras omaan suuhuni oli Brewski Proto 31.

 

Ihan huikea tapaus. Vaahdoton ja ruskean mustan mustan ruskea väritys ei päätä huumaa. Mutta, TUOKSU! NYT TULI JOULU! Se on kardemumma, se on korvapuusti, se on se tonkapapu, joka tuo vanilian säväytyksen! Kahvia ja paahdetta taustalla, mutta NYT ON HIENO! Ja maku! NO NIIN! Näin on näpyttimet, tuoksun linjoilla ollaan maun suhteen. Maistuu jouluiselta Yellow Bellyltä, eikä haittaa ollenkaan! Paahteinen ja makea jälkimaku kruunaa kokonaisuuden. 

Hienoa. En tiedä miksi olin itse festareilla täräyttänyt tälle "vain" 5-/5:n, koska tämähän oli hekumallinen ja juuri minun suun mukainen. Ihan itselleni kettuillakseni pyörrän aiemman arvosanan näissä jälkifiilistely hegemonioissa ja totean 5/5. Asia on nyt näin.

 

Ensimaanantaina ihmetellään ihan kotitekoista olutta, mutta mitä, sehän selviää enskerralla!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä