banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Fat Lizard Jesus Lizard IPA - ota koppi


Panimo: Fat Lizard

Maa: Suomi Tyyppi: IPA
Vahvuus: 5,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 3 + ) EBU: 55Fat Lizard Jesus Lizard IPA - ota koppi

Kesäaurinko uhkaa kutkutella, joten sehän voisi olla vaikka parveke-IPAn paikka, ja kuvaan astuu parahiksi Fat Lizard Jesus Lizard IPA.

Tölkistä voisi tätä suoraan makustella, mutta kyllä lasiin kaato kannattaa; pääsee tarkastelemaan ulkonäköä. Samea, punertavan oranssinen väri ja melko isokuplainen vaahto melkein nostattavat veden kielelle.

Tuoksu on tropiikkinen, mutta samalla vankan greippihavumetsämäisesti humaloitu. Makoisa mallaskin tuntuu sierainkarvoissa.

Maku on vallan hörps, eli tuoksun linjoilla ollaan. Passionhedelmä jää hitusesti taka-alalle, sitruuna ja greippi myllertävät suussa. Ja se greippi jatkaa sopivasti myllertämistä myös jälkimaussa. 

Suuntuntuma on kupliva, mutta parin viikon takaiseen IPAan nähden suutuntuma jättää vähän viileäksi. Kyllä tämä ihan hyvvää on, mutta kilpailu IPA-rintamalla on kovaa. 3+/5, suosittelen silti.

 

Intiaa uhkaa taas kutsua luokseen, mutta kyllä MMM vielä ensimaanantaina ilmestyy! Siihen asti siis hei!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä