banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Nøgne Ø India Pale Ale - elämä hymyilee


Panimo: Nøgne Ø

Maa: Norja Tyyppi: IPA
Vahvuus: 7,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 ½ ) EBU: 60Nøgne Ø India Pale Ale - elämä hymyilee

Marahan se täältä näin täräyttää norjalaista nannaa! SIIS AI ETTÄ, vanha kunnon Nøgne Ø tekee paluun suupieliini Nøgne Ø India Pale Alen muodossa.

Ulkonäkö on aistielimiini positiivisesti vaikuttava, sillä kuohkea vaahto aika utuisen oranssisen oluen pinnalla lupaa hyvää. Ja samoin tuoksu; kevyt metsämansikkamaisuus kohtaa karskin havumetsän ja pehmeän persikan. On aika hedelmäinen ja samaan aikaan karvas tuoksu. Mutta maistellaans!

Ja hörps. Ja juuri näin asian pitikin mennä; MAKUMAAILMA ON NAUTINTO! Tuoksun mukaisesti hedelmiä löytyy mausta paljon, mutta kyllä ne havukuusen neulaset maistuu mainiolta tässä kombinaatiossa. Suutuntumakin on samettia, eikä jälkimaku olekaan yllättäen kauhean katkera, se on enemmänkin hedelmäisen makea. Katkera ja ei-katkera IPA samanaikaisesti. Jännää!

Jos jokainen IPA maistuisi tältä, niin jengi kyllästyisi kyllä tähän aika nopeasti, joten onneksi jokainen IPA ei maistu tältä eikä näin hyvältä. Tällaisena tavallisena IPAna tämä on ehdotonta parhaimmistoa. Tämä on täysi vastakohta makumaailmaltaan O/O Narangille, mutta on kyllä vähintäänkin yhtä hyvää, ehkä jopa aavistuksen parempaa. Sehän on siis 4,5/5! 

 

Loistavaa! Pääsiäispöhinöinäkin MMM ilmestyy, kentiespä pääsiäismäisen olusen kera...

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä