banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

To Øl Mr. Brown 2018 - tummaa ennen taukoa


Panimo: To Øl

Maa: Tanska Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 10% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 ) EBU: ??To Øl Mr. Brown 2018 - tummaa ennen taukoa

Mara täällä vielä kerran ennen parin kuukauden taukoa, hyvää iltaa.

Vaikka tässä MMM jääkin nyt hitusen tauolle, eiköhän muut Unde ja muut toverit voi lipsauttaa tänne oman arvionsa sen hetkisestä olusesta. Näin ainakin uskon ja toivon. Kyllä se siitä!

Mutta nyt on jääkaapista löytynyt tummaa mustaa vahvaa, se olis To Øl Mr. Brown 2018!

Tässä on hyvä tiheä tumman beigevaahto erittäin sysisen mustan olusen pinnalla, eli ulkonäkö miellyttää.

Tuoksu onkin sitten tujakan puoleinen; vahva espresso ja tumma suklaa sukkuloivat sieraimista sisään sattumalta satuttamatta saatika satikutia sallien. Tammiset konjakkihippuset, joita on oluen valmistuksessa käytetty, tuoksahtavat ehkäpä myös sierainkarvoissani. Mehevän väkevää!

Nyt hörps! Makea ja hieman savuinen alkumaku muuttuu täyteläisen vahvan kahviseksi ja tumman suklaiseksi ja savupuiseksi sitä konjakivivahdetta unohtamatta! Vahva tummahenkinen makumaailmaa ei suinkaa synkistä mieltäni, vaan päinvastoin! Tämä on jees! Vahvaa, ja alkoholin maistaa vähän läpi, mutta pehmeä suutuntuma on näin tujakassa oluessa mainio bonus! Jälkimaku on pitkän savukahvisen karvas, hyvä viimeistely.

Maistuhan se tumma ja vahva olut pitkästä aikaa mainiolta! Ai että! Voi veljet! Tämä on kyllä yksi parhaimmista (muttei paras) To Ølin olusista. Tämä on erittäin 4/5!

 

Mutta näin on Maran työhommien takia jäätävä noin kahden kuukauden tauolle, mutta yritän tehdä paluun vielä maaliskuun 2019 puolella! Siihen asti muut oluttoverini saavat halutessaan välillä kirjoittaa tänne settiä. Nyt ei muuta kuin hyvää yötä, juokaa hyvää olutta!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä