banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Hiisi Otus - vulgääriyden puutetta


Panimo: Panimo Hiisi

Maa: Suomi Tyyppi: IPA
Vahvuus: 6,2% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 2 ½ ) EBU: ??Hiisi Otus - vulgääriyden puutetta

Täräytetääns vuoden eka suomalainen olut makusteluun! Se ois Hiisi Otus, se ois IPA.

Nonnii, vaahtoa muodostuukin sankasti ja se kestää aika pitkään myös. Ei jätä pitsiä juurikaan jälkeensä. Oluen väri tarjoaa silmille utuisen oljen keltaista aallonpituutta.

Tuoksu tuo nenään makeuden! Tämähän on jees! Makeus ei ole sokerista eikä överiä, vaan trooppisiin hedelmiin, sitruunaan ja havuun sidottua. Toimii!

Maku onkin sitten toisenlaisen. Hmm. Nielaistaessa makeuden voi kuvitella maistuvan, mutta muuten olut maistuu havuilta ja greipiltä, eikä oikeastaan kauhean katkeraltakaan. Makumaailma ei nyt säväytä, koska mikään tässä ei ole överiä tai oikeastaan mieleenjäävää. Saisi sattua suussa enemmän. Tai sitten tuoksun makeuden tulisi korostua. Mutta ei.

Kokonaisuutena sellainen hyvä yrkkä plus, ja valitettavasti yksi Hiiden huonoimmista olusista. Olut ei siis ole mitenkään pahaa, mutta Hiiden laatuun tottuneena olen nyt vähäsen pettynyt. 2,5/5 tästä pettymyksestä johtuen.

 

Mara vielä täällä ainakin tammikuun ajan, eli ei hättää!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä