banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Sinebrychoff Jouluolut III (2018) - metallinen joulu


Panimo: Sinebrychoff (Carlsberg)

Maa: Suomi Tyyppi: Wieniläistyylinen lager
Vahvuus: 4,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 2 ½ ) EBU: 20Sinebrychoff Jouluolut III (2018) - metallinen joulu

Maltainen maanantai se on myös näin jouluaattonakin! Ja miksei näin aattona olisi perinteistä jouluolutta, kuten vaikkapa vanhan maitokauppavahvuuden Sinebrychoff Jouluolut!

Ulkonäkö on kieltämättä nätti, tuo tumman kuparisen meripihkamainen väri kimmeltää silmissä pirtsakasti.

Tuoksu tuo huurtuneihin sieraimini maltaan ja ruisleivän. Noh, ehkä tuo ruisleipä on kunnon joululimppu.

Maku kuitenkin valitettavasti tässä vuoden 2018-mallissa on pienoinen pettymys, sillä maltaan ja kevyen hedelmäisyyden ja ruohoisuuden taustalta suuhun syöksähtää karvas metallisen nyrkin iskulta tuntuva makukokemus. Näin ei ole ollut aikaisempina vuosina. Jälkimaussa ruohoinen katkero yhdistyy tuohon metallisuuteen.

Noh, maku vähän meh, muttei kuitenkaan niin meh, että koko joulu menisi piloille. Tämän ollessa tämän vuoden viimeinen MMM (mutta kyllä ensimaanantaina tulee olutjuttua) on vähän valitettavaa antaa tälle oluselle jo joulubonuksetkin sisältävä 2,5/5, mutta nyt kävi näin.

Ei anneta tämän haitata! Iloista, rauhallista ja sopivan maltaista joulua itse kullekin säädylle sukupuoleen tahi sukkien väriin katsomatta!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä