banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Victory Old Horizontal - horisontaalinen meininki (on raju meininki)


Panimo: Victory Brewing Company

Maa: USA Tyyppi: Barley Wine
Vahvuus: 11% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 ) EBU: ??Victory Old Horizontal - horisontaalinen meininki (on raju meininki)

Kentiespä tuhtia menoa luvassa tälle maltaiselle maanantaille, sillä pitkästä aikaa barley wineä täällä tänään! Jenkkiläinen Victory Brewing Companyn Old Horizontal, tsekataans!

Kermainen vaahto katoaa nopsaan, mutta oluella on nyt niin hieno hieman samea kuparisen puhdas väri ettei haittaa!

Tuoksu on JAAAA HAAAAS! No niin! NON NII NNNN! VAHVAA! Jösses! Kypsät rusinaiset luumut, karamelli, mallas, alkoholi ja jonkinlainen kirpsakka marja tai hetelmä nostattavat yhdessä sellaisen tuoksumyräkän, että vähän jänskyttää maistaa. No juu, onhan tämä tällainen 11-volttinen, mutta minähän en moista kavahda, vaan avaan kitani!

Hörps! Hmmm. Pehmeä suuuuuuuuuuu... ÖHÖPS! Nielaisu kävikin nieluun. Tässähän on humalaa! Maistuu tupakalta, mutta ilman nokea tai savua, ja vielä jollain tapaa hyvältä. Onpas huh. Luumu, karamelli, puu, havu, rööki(?) sekä alkoholi tulevat puoliväkisin suuhun, ja uhkaavat pistää suun sisäpinnat hyrskyn myrskyn. Mutta, suutuntuma on samettisen pehmeä, jollain tapaa se ei oikein sovi tähän makumaailmaan eikä varsinkaan loppukatkeroon, joka on muuten pitkän havugreippinen. Ei haittaa. Hyvän oluen pitää tehdä vähän kipeää. Vahvuutta volteissa ja maussa tämä olut ei peittele. Katkero on voimakkainta mitä ikinä olen barley wineissä maistanut. Taisi olla pieni jekku panimolta kutsua tätä vanhaksi horisontaaliseksi ja pistää etikettiin nukkuva kuu. Mutta kuullakin on kujeet mielessä, etiketissä se vähän virnistää.

Perkule. Todella tukeva tapaus. Todella maistuva tapaus. Todella katkerakin tapaus. Mutta hyvä tapaus kaiken kaikkiaan. 4/5. Voisin antaa enemmänkin, mutta pullosta on vielä 2/3 juomatta. Pelottaa...

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä