banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Stone Totalitarian - pimeyttä päivään


Panimo: Stone

Maa: USA Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 10,6% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 ) EBU: ??Stone Totalitarian - pimeyttä päivään

Pimeää päivää että pätkähti! Nyt on käyty Alkossa, ja sieltä tarttui näihin pimeneviin iltoihin toivottavasti ihan pimee Stone Totalitarian. Se ois Imperial Russian Stout, ja vaikka tämä tyyli ei olekaan mun lemppari, nyt tarvitsen tummaa ja vahvaa olutta tälle maanantaille!

Homma lähtee liikkeelle ulkonäöstä. Tummaa mustaa on, vaahtoa vähäsen.

Tuoksu on tuttu juttu; on kahvi, karski paahteisuus, salmiakki ja käynyt luumu, mutta taustalla on vähäsen metsäisiä punaviinimarjoja. Mainiota! Nyt hörppyä.

Hmm. Nonni, maku on nice, ihan tuoksun linjoilla, mutta tumma suklaa käy myös kielen päällä pyörähtämässä. Ja tämä ei olekaan niin suolainen tai karskin katkera kuten Russian Stoutit yleensä! Makeutta vähäsen!  Makeus saattaa tulla metsämarjoista, mutta kyllä salmiakki ja paahde yrittävät melko lujaa painaa makeutta piiloon.

Jälkimaku on aikas pitkä, paahteisen karvas. Passeli.

Ai että kun tekikin hyvää pitkästä aikaa hörpötellä tummaa vahvaa olutta. Tämän totalitaarisen oluen suuntuntumakin oli sopivan siveä, vähän yllätti ettei tämä olut ollutkaan niin karski. Mutta tujua tämä on, alkoholin lämpö on riittoisa. Fiilis on hyvä, vaikka olut ei uusia makuelämyksiä aiheuttanut, mutta kelpo leppoisa makeus jeesasi vähän. 4/5 passelisti!

 

Ehkäpä ensiviikolla taas tummaa...

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä