banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Amager The Bastard Princess - äpärä prinsessa on kesäjuoma


Panimo: Amager Bryghus

Maa: Tanska Tyyppi: IPA
Vahvuus: 6,0% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 - ) EBU: 40Amager The Bastard Princess - äpärä prinsessa on kesäjuoma

Kops ja hops, ei tullutkaan tummaa, vaan tulikin tanskalainen IPA Amager The Bastard Princess. Minä hölmönä tilasin tämän kuukausi sitten ulkomailta, vaikka tätä olisi Alkostakin nyt saanut ostettua. Noh, tämä ei haittaa kunhan olut on hyvää!

Se on IPAmainen ulkonäkö; vaahtoa on, usvaista kellertävää ja oranssihtavaa väriä on.

Myös tuoksua on! Kas! Varsin voimakas ruoho, sitruuna ja greippi täräyttävät sieraimiin! Juu!

Ja hörps! No juu, hyvin sitruksinen IPA, kukkainen ja kepeän trooppisen hedelmäinen. Mukavasti makeus ja katkero tasapainossa, joskin suutuntuma on puolihapokas ja ei kovinkaan täyteläinen. Jälkimaku on myöskin aikas lyhyt, eikä kevyen greippisen katkeroa kummempi. 

Noh, hyvä IPA on hyvä IPA vuodenajasta huolimatta, mutta perskule ku tämä olisi maistunut kesäterasilla lämmittävän ilta-auringon paisteessa meren tai järven äärellä löhötuolissa maaten raybanit silmillä ollen pikkasen paremmalta kuin nyt. Tämä on taas tyylissään tyylipuhdas, perusasiat onnistuvat hyvin, ja kyllä niillä pitkälle pötkii. Suutuntuma voisi olla paksumpi, mutta DIPA-versio tästä olisi sellainen. Noh, 4-/5, hyvin menee mutta menköön, ja ehkäpä ensimaanantaina myös!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä