banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Malmgård Tammipähkinä - nimensä veroinen tapaus!


Panimo: Malmgårdin panimo

Maa: Suomi Tyyppi: Baltic Porter
Vahvuus: 6,3% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 3 ½ ) EBU: 35Malmgård Tammipähkinä - nimensä veroinen tapaus!

Maanantai on taas saapunut keskuuteemme alati pimeänä, mutta eihän tämä meininkiä haittaa kun on pimeää olutta suomalaisen Malmgård Tammipähkinän muodossa!

Tämä hyvin mustan kokiksen värisen oluen pinnalle ei vaahtoa kauheasti muodostu, ja sekin vain hetkeksi, mutta onneksi tuoksu tarjoaa sieraimille lievää fanfaarisoitaantaa tammen, paahtuneen pähkinän ja makean Fazerin Sinisen muodossa! Nyt on mainio tuoksu!

Maku on kuin tuoksu, mutta valitettavasti laimeampi versio. Kyllä paahteet, pähkinät, kaffet ja suklaat maistuvat, mutta tuoksu antoi olettaa, että maut olisivat vahvempia. Mutta hyvä yrkkä, ei tämä harmita. Suutuntuma on vähän hapoton ja vetelään päin, meh fiilishän tästä tulee, mutta onneksi pehmeys jeesaa suutuntumassa. Jälkimaku on taas kerran perinteisen keskipitkän paahteisen katkerahko.

Noh, oluen etiketissä mainittiin "pähkinäinen, suklainen, paahtuneen tamminen" ja kyllähän nämä kaikki löytyivät. Maku ei yllä tuoksun tasolle mitenkään, ja suutuntuma on hapoton, vetelään päin, mutta pehmeä, eli keskivertoinen, niin kokonaistulokseksi tulee 3,5/5. Ei harmita, mutta tuskinpa tätä Alkosta tulee uudestaan ostettua.

 

Näillä taas kohti pimeneviä hetkiä!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä