banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Lost Abbey Devotion - ei perinteinen


Panimo: Port Brewing Company / The Lost Abbey

Maa: USA Tyyppi: Belgian Ale
Vahvuus: 6% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 - ) EBU: ??Lost Abbey Devotion - ei perinteinen

Noh, maanantai hohkaa ulkona pimeänä, mutta kokeillaan kuiteskin taas ei-tummaa olutta. Tämän maanantain olut on jenkkiläinen belgialainen ale, Lost Abbey Devotion. Lost Abbey on tehnyt aika hurjan hyviä ja vahvoja oluita, joita on tullut hörpittyä, mutta kokeillaans tällaista vaaleaa ja kevyempää.

 

Ohutta on vaahto, eikä se kauaa säily samean keltaruskoisen olusen pinnalla.

Tuoksu tuo mieleen sour alet, kirpsakat marjat tuoksuu kevyttä hedelmää ja hiivaisaa otetta unohtamatta. Rauhallisen tasavarma tuoksu.

Maku on karamellinen, karkkinen, hieman happaman marjainen, persikkamainen, sitrushedelmäinen ja kepeän belgihiivainen. Eipä maistu perinteiseltä belgian alelta, ja tämä ei haittaa! Suutuntuma on sopivan poreilevan hapokas, ja jälkimaussa tulee yllättävänkin voimakasta ruohoisen kitkerää humalan purentaa.

Hyvä olut, jossa perusasiat toimii, ja jossa on vähän twistiä mukana, varsinkin makumaailman ollessa ei-tyypillinen. Mukava olut, positiviiset vibat jättävä. 4-/5, mikä nottei!

 

Ensimaanantaina palaamme luultavasti taas synkistelemään, siihen asti siis!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä