banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Rockmill Coffeecat - puolalainen kissakahvi


Panimo: Browar Rockmill

Maa: Puola Tyyppi: Stout
Vahvuus: 6,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 ) EBU: ??Rockmill Coffeecat - puolalainen kissakahvi

Perskules, päätin täräyttää tumman jenkkiläisen olusen tälle maanantaille, mutta Rockmill Vanilla Coffeecat olikin puolalainen tapaus! Noh, tuskinpa maa olutta pahentaa, joten testiin!

Beigeä vaahtoa muodostuu paksulti, mutta häippäsee nopeasti livohkaan tämän sysisen mustan hiilen värisen oluen pinnalta.

Tuoksu tuo nenuun oluen nimessä esiintyviä elementtejä, eli vaniliaa ja kahvia löytyy passelisti paahdetta unohtamatta. Maitosuklaatakin tuoksussa kevyesti, eli mainio homma!

Hörppäys olutta tuo suuhun paahteen, kahvin ja kahvin ja kahvin ja kahvin! Kas! Kahvi hyökkää! Suklaa se siellä yrittää myös tulla lavalle, mutta kahvi estää moiset aikeet. Kahvisuus kuitenkin rauhoittuu sitä mukaa mitä enemmän hörppyjä tästä ottaa. Jälkimaussa tulee ruohoinen humala myös esittäytymään paahteisen pitkänä ja kevyen kitkeränä.

Nonni, kyllä puolan pojat ja tytöt olutta osaavat tehdä. Tämä on hyvä kahvinen kepeä stoutti, jossa mukana vaniliaa keventämässä tunnelmaa. Vaikka kahvisuus uhkasi kääntyä äkäiseksi, niin hommasta selvittiin hyvin. Ei tämä olut pyörää keksi uudestaan, mutta peijakas kun hyvä tumma olut pimeinä syysiltoina on hyvvää! 4/5, jatkoon!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä