banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

To Øl Goliat Maple Bacon Edition - jalkoihin jäävä


Panimo: To Øl

Maa: Tanska Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 10,2% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 3 ½ ) EBU: ??To Øl Goliat Maple Bacon Edition - jalkoihin jäävä

Ja aijaijaijai! Taas mennään mustaan ja toivottavasti syvään päätyyn, jatkan viime maanantain To Øl -selostusta makustelemalla To Øl Goliat Maple Bacon Editionin!

Tämä yli kymmenvolttinen muodotaa sysisen mustan pinnan päälle aikas kuohkean tumman mokkaruskean vaahdon. Tuoksu tarjoaa sieraimille makean maitokahvin, hennon kevyen savupekonin ja lakritsan paahdetta nyt unohtamatta! Passelilta vaikuttavat ensivaikutelmat!

Maku. ... On tummaa makua. Espresso, karski kaakao ja noki levittäytyvät suuhun kuin Sauronin joukot Keski-Maahan... Mutta invaasio loppuu yllättäen ja aurinko alkaa paistaa! Mutta ei välttis ole hyvä invaasion loppu, sillä makumaailma tuntuu jäävän vähän puolitiehen, viimeistely uupuu.  Alkoholin lämmön tuntee. Suutuntuma on sopivan poreileva. Jälkimaku on melko pitkän katkeran kitkerän paahteinen. Jaa-a. Tässäkö kaikki?! Missä on savupekonit, missä vaahterasiirapit?! 

Tössähtää. Minä makean ystävänä olisin makeutta halunnut makuun. Tai sitä tuoksussa lymynnyttä savua. Tää olut ei kuitenkaan ole pahaa missään nimessä, mutta tämä ei yllätä mitenkään, eikä tarjoa uusia makukokemuksia. Voisin väittää normi-Goljatin olevan maukkaampi tapaus. Noh, nyt kävi näin, ja jäi puoliharmitus. 3,5/5.

 

Nyt olen saanut hetkeksi taas synkistelyt synkisteltyä, ensimaanantaina kokeillaan taas vaaleaa!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä