banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

To Øl Stress Test - sivistyneet aplodit


Panimo: To Øl

Maa: Tanska Tyyppi: Baltic Porter
Vahvuus: 8,0% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 - ) EBU: ??To Øl Stress Test - sivistyneet aplodit

Nyt on taas mustaa olutta lasissa, ja aijaijai, kuohkeaa vaahtoa kans! Kyllähän tämän tanskalaisen panimon To Øl Stress Test ainakin näyttää lupaavalta!

Mutta kuinkas on tuoksun laita, asia selviää nuuhkimalla. Eli nuuh nuuh. Nonni, selvä paahde, kahvi, paahtunut karamelli ja salmiakkiahan ne siellä tarjoaa sieraimille viekkaasti hyvää varmaa portterin tuoksun tuulahdusta. Ei mitään erikoisempaa, ei mitään harmittavaakaan. Entäs maku?

Hörps ja ryyps. Maku mennöö tuoksun linjoilla, tarjoten kuitenkin normikaffen sijaan kepeän kermaista vanilijakaffetta. Kyllä kerman tahi vanilijan maku kuuluu tummiin olusiin, ihan niin kuin tässäkin. Vaikka makumaailma ei muuten hetkauta suuntaan tai toiseen, kevyestäkin vanilijakermasta voi antaa sivistyneet aplodit ja plussapojon.

Jälkimaku ei kuitenkaan ansaitse plussapisteitä, sillä vaikka se alkaa makean paahteisen katkeralla otteella, se aika nopeasti muuttuu kylmän metallimaisen kitkeräksi paahteeksi. Voi voi.

Kokonaisuutena kuitenkin jäädään plussan puolelle, mutta hyvät asiat painavat näin synkkänä syysiltana enemmän vaakakupissani, jolloin 4-/5 on passeli.

 

Näin tällä kertaa, ensimaanantai jatkaa pimenevien iltojen kunniaksi jälleen mustilla olusilla!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä