banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Omnipollo Double Peach Candy Popcorn Sour - kevyttä överiä


Panimo: Omnipollo

Maa: Ruotsi Tyyppi: Sour Ale
Vahvuus: 3,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 2 + ) EBU: ??Omnipollo Double Peach Candy Popcorn Sour - kevyttä överiä

Taas on Mara täällä ruorissa, kevyesti aloitellaan tämä olutviikko. Nimittäin, ulkomailta saapui minulle postin välityksellä ruotsalainen Omnipollo Double Peach Candy Popcorn Sour. Koska nimi kuullostaa aika överiltä, niin pakkohan tätä oli tilata! 

Vaahtoa häviää melko nopsasti tämän harmaan oljen keltaisen värisen olusen pinnalta. Näyttää luonossa samealta laimealta ananas- ja greippimehu mikstuuralta.

Tuoksu on asteikolla "no niin - NONNIIN NIINNININ!" sellainen "jahas no niin!". Persikan pystynen heti hyväksymään tuoksusta, hubba bubba- purkan, kirpsakan sitruunan ja heinäisen kevyen maltaan. Happamuutta myös kenties. Kevyehkö tuoksu kuitenkin, mutta mitenkäs tämän maku?

No. Hörps. No. Persikkasitruunavissy maistuu. Popkornia ei ole, poreilevuutta on, suutuntuma on vetelän laimea. Vähän tulee paha mieli, sillä maku on todella vaisu, erittäin vissymäinen. No juu, vähän löytyy sitä happamuutta, mutta sekin jää kyllä piiloon. Jälkimakua ei oikeastaan ole, tai mikä nyt on vissyveden jälkimaku.

Kesällä tämä olis voinu olla aika jees, mutta nyt tuli aivan väärään vuodenaikaan tätä nautiskeltua. Ei auta kuin tuomita aika jyrkästi. 2+/5. Mutta! Kun ensikesä tulee, tämä olut on tuolloin korvan takana uutta mahdollisuutta varten! Mutta pimeänä syysiltana tällainen kevyen happama persikkainen vissyvesi ei maistu, ensimaanantaina palaamme mustien, synkkien, paksujen, runsas povisten, tiukkojen, vahvojen, dominoivien ja täyteläisten olusten äärelle!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä