banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Uiltje Dr. Raptor - "ROAR!" karjaisi maistuva olut


Panimo: Uiltje Brewing Co.

Maa: Alankomaat Tyyppi: Imperial IPA
Vahvuus: 9,2% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 5 - ) EBU: ??Uiltje Dr. Raptor - "ROAR!" karjaisi maistuva olut

Tässähän on jopa melko lämpivä syysmäinen olutilta! Kokeillaan lämmittävää, ja kenties tuhtiakin olutta Alkon erikoiserästä, alankomaalaista Uiltje Dr. Raptoria!

Ja liikkeelle lähdetään oluen silmäilyllä. Ja silmäillyn tuloksena todetaan kaunis ulkonäkö, sameahkon oranssinen väri ja paksu kuohkea kosolti pitsiä jättävä melko hyvin säilyvä vaahto. 

Sitten taas tuoksutellaan. Ja ai että! Vahvat ja uhkeat tropiikin hedelmät kera greipin jyräävät sieraimien sisäpinnat! Havumainen humala tuoksuu myös.

Ja lopuksi ei tässä auta kuin maistella. Ja.....jaaa. Jaa jaa. Nyt on pehmeä, katkeruus ei hyökkää. NYT! Paksu ja pehmeä suutuntuma tarjoaa tuoksun elementit entistäkin täyteläisimpinä! Tämä on heikkokatkeroisin IIPA tai DIPA ikuna mitä oon juonut, mutta suutuntuma ja selkeät, puhtaat maut kompensoivat tilannetta erinomaisesti! Appelsiinikaramellikin tulee vielä kielen pintaa morjestamaan!

Jälkimaussa on sitten katkeroa, mutta ei överisti. Greippihavuinen katkero. Alkoholin lämpö tuntuu nielaistaessa, mutta ei alkoholi kyllä pahemmin maistu.

No juu! Olipas mukava ja vähän poikkeuksellinen olut. Näin mieto katkerointi näin vahvassa IIPAssa, mutta näin pehmeä suufiilis ja maut, voi pojat. Kyllähän tämä ehdottomasti on tämän vuoden yksi parhaimmista olusista. Ja itse asiassa, tämä on myös paras juomani pale ale! 5-/5, nostan hattua. Kyllä kun perusasiat osataan näin hyvin ja näin selkeästi ilman peitteitä, niin avot!

 

Saas nähä, että onko näin hyvää olutta myös ensimaanantaina. Se selviää ensimaanantaina!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä