banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Baltika 6 Porter - Venäjälle mahdollisuus


Panimo: Baltika Brewery

Maa: Venäjä Tyyppi: Baltic Porter
Vahvuus: 7,0% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 ) EBU: ??Baltika 6 Porter - Venäjälle mahdollisuus

Nonni, syksyä ilmassa, illat pimenee ja Maran oluet tummenee.

Venäjältä löytyy hyviä pienpanimoita, mutta isojen venäläisten panimoiden tavara on ehkäpä korkeintaan keskinkertaista tälleen mututuntumalta fiilisteltynä. Annan kuitenkin mahdollisuuden Baltika 6 Porterille.

Ulkonäkö on ihan lupaava, on tiheää beigehköä vaahtoa hyvin mustan kokismaisen värisen olusen pinnalla. Vaahto katoaa kyllä vikkelään.

Tuoksuttelu paljastaa tumman siirapin, kevyen kahvin, paahteisen maltaan ja aavistuksen verran metalliakin löytyy. Mutta ei nyt ihan hassumpi tuoksu!

Maistelu tuo suuhun sen tuoksusta löytyvän tumman paahteisen siirapin, maitokahvin, kevyen kukkaisuuden, ehkä on vähän pähkinääkin! Suutuntuma on sopiva, jopa kermainenkin. Ei mitään kummallista, mutta vallan perushyvää, ja ehkä vähän enemmänkin. Jälkimaku on pitkän passelin paahteisen kitkerähkö, asiallinen lopetus.

Ihan mainio ison panimon portteri, hyvä että annoin mahdollisuuden. Ei tässä taaskaan tajuntaa räjäytetä, mutta pienoinen pähkinäinen makuvivahde ja kermainen suutuntuma unohtamatta passelia viimeistelyä eivät missään nimessä haittaa! Pimenevien iltojen kunniaksi 4/5!

 

Ensimaanantaina Mara on jälleen oluen äärellä, olkaa tekin siellä!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä