banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Fiskarsin Akvavit Kaffe Dessert Stout - vähintäänkin NONIIN


Panimo: Fiskarsin panimo

Maa: Finland Tyyppi: Sweet Stout
Vahvuus: 6,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 ) EBU: ??Fiskarsin Akvavit Kaffe Dessert Stout - vähintäänkin NONIIN

No nyt taas tummaa! Ja suomalaista tummaa Fiskarsin Akvavit Kaffe Dessert Stoutin muodossa!

Vaikkakin ulkonäkö tarjoaa vaahdottoman ja hyvin tumman mustan ruskean ulkoasun silmille, se mitä tuoksu tarjoaa sieraimille on vähintäänkin NONIIN!

Tuoksu on nimittäin ihanaisen maitosuklaakahvinen, lakritsapaahteinen ja hieman luonnonyrttinen, ja tämä kolmen kombo palauttaa mieleen tämän, kenties hekumallisimman olusen. Oijoi.

Nyt otetaan hörppy! Hmm. Noh, pieni pettymys tulee, sillä aivan tuoksun tasolle ei maun kanssa päästä, mutta hyvältä maistuu ja pistetään pettymys sivuun! Maku tarjoaa kaakaota kerman kera, maitokahvia, kevyesti paahdettua suklaata sekä fariinisokerista kevyttä ruohoyrttisyyttä. Suutuntuma on valitettavasti latteahko. Tälle oluelle se ehkä sopiikin, mutta itse preferoin stouttini paksuina enkä velttoina. Jälkimaku on kevyen kahvisen kitkerähkö, puolivaisu. 

Makumaailma on kuitenkin hyvä, mutta tuntuu että olut antaa itsestään täydet 80%, jos edes sitäkään. Voisin kuitenkin helposti juoda uudestaankin, sillä aina kun oluessani on laktoosia on meikällä hymyä huulessa. "Virheistään" huolimatta annan 4/5 ja suositan testausta.

 

Näin nis kääns. Ensimaanantaina luvassa on yllättys yllätys olutta, mutta mitä, se on itsellenikin yllätys.

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä