banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Pinta Imperator Bałtycki - tumma on tummaa


Panimo: Browar Pinta

Maa: Puola Tyyppi: Baltic Porter
Vahvuus: 9,1% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 + ) EBU: 109Pinta Imperator Bałtycki - tumma on tummaa

On taas kuuma maanantai, mutta onneksi on olutta. Kokeillaan, miten puolainen portteri Pinta Imperator Bałtycki toimii helteellä.

Nyt on paljon kuohkean tiheää beigeä vaahtoa! Tumman mustan kokismainen väri viimeistelee ulkoasun.

Tuoksu tuo sierainkarvoihin tummaa suklaata, tummaa kahvia, tummaa paahtoa, tummaa lakritsaa, tummaa ruisleipää ja tummaa savuakin löytyy aavistuksen! Vallan passeli tuoksu!

Ja sitten makuun. Eli hörpsistä. Aaah, sulokkaan tummahenkinen ja aromikkaan paahteinen tuoksua mukaileva makuelämys. Onpas hyvää humalan katkeroakin! Suutuntuma on täydellisen pehmeä ja suuta hellivä, flashbackki tulee minkkiturkkisesta MILFistä...

Jälkimaku on pitkän nokisen katkera. Kuin hiiltä nuolisi. Ihanata!

Hyvästä oluesta pitää naatiskella, ja tästä puolalaisestahan minä nautin. Vaikka on vahvaa ja tummaa, niin ai että kun toimii! Tämä on paras puolalainen olut mitä oon juonut. Mikään asia ei tässä oluessa ole pielessä, suutuntumasta ja nokisesta katkeruudesta ehdotonta plussaa! 4+/5!

 

Olutvarastoni tyhjenee, mutta eiköhän sinne täytettä eksy taas, jos vaikka ulkomailta tilailisi...

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä