banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Omnipollo Aurora - äkillinen koukku


Panimo: Omnipollo

Maa: Ruotsi Tyyppi: Wheat IPA
Vahvuus: 7,2% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 3 + ) EBU: ??Omnipollo Aurora - äkillinen koukku

Aijaijai, Juhannus takana, mutta eipä haittaa kun edessä on lasillinen Omnipolloa! Tuo Ruotsin rääväkkäin megalomaanisin panimo tarjoilee eteeni Omnipollo Auroran, joka on oikeasti pantu Belgiassa tai jenkkilässä riipuen mantereesta. Kuiteskin otetaans hörps ryyps.

Ulkonäkö om silmääni miellyttävä; todella utuisen kullankeltainen. Valkeaa vaahtoakin muodostuu mukavasti.

Tuoksu on hyvin ruohogreippinen, vehnäinen ja aavistuksen appelsiinimainen. Tuoksu tuntuu hehkuvan humalaa, ja tämä asia selviää maistamalla.

Hörps. Ja HUH! Yllättävän napakka greippikatkera iskee äkisti! Nyt on vähän huonolla tavalla jännä maku, sillä maussa ovat läsnä vain mallas, vehnä ja greippinen katkero. Hedelmän tanssahtelut, erittäin tukeva runko, laktoosi tai muut yleensä IPA-oluissa nähdyt hässäkät puuttuvat täysin. Humalan maku on tässä puhdas, mutta se katoaa myös nopeasti. Maut ovat tässä oluessa lyhyet, mutta jälkimaku on pitkän greippisen kitkerän katkera. 

Olipa napakka olut, jossa humala on pääosassa. Onneksi edes humalointi onnistui, sillä se on melkein ainoa osa-alue missä tämä olut loistaa. Olen kriittinen ja hype-bonerini laskee hieman nyt Omnipollon suhteen. 3+/5.

 

Uhkaa olut loppua jääkaapista, mutta onneksi kaupasta saa aina lisää. Käydään taas kaupan kautta ensimaanantainakin!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä