banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Espoon Oma Panimo Grani Vehnä - Suomen monacolaisin


Panimo: Espoon Oma Panimo

Maa: Suomi Tyyppi: Vehnäale
Vahvuus: 4,7% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 2 ½ ) EBU: ??Espoon Oma Panimo Grani Vehnä - Suomen monacolaisin

No mutta maanantaita!

Ai että, Kauniaisten kuningaskunnasta löytyy ilahduttavasti tälle maanantaille olut Kauniasten (ainoasta) kauppakeskuksesta Granista Espoon Oma Panimon Grani Vehnä. Vehnäalena ja vanhan maitokaupan vahvuisena tämähän saattaa jopa lämmittää ex-kauniaislaista sydäntäni!

Ulkonäkö on lasissa mitä upein ja mahtavin ja... no. Kuva vähän huijaa, mutta oluen väri on harmahtavan todella samean keltainen. Vaahtoa ja pitsiä sentääns on hyvin.

Tuoksu tuo nenääni huvijahdit, metsästysseurat, ruotsin kielen sekä happman vehnän. Hmm. Korianterimaisuutta on kanssa, mutta tuoksu on aika kolkko kuin rikkaan porvarin sydän. 

Maku kuitenkin tuo kielelle kiihdyttelevät urheiluautot ja...no. Maku ei olekaan niin vehnäolutmainen kuin voisi luulla. Vehnää toki maussa on samoin kuin mallasta, mutta humalankin aromit iskevät kielelle vallan mukavasti. Makumaailma jää silti ontoksi, samoin kuin jälkimakukin.

Noh. Oishan tämä huonompaa voinut olla, ja hei, Kauniaisista, Suomen Monacosta, saa nyt vihdoin ihan omaa olutta (vaikkakin Espoossa tehtyä)! Ai että. Hirveän paljon kauniais-lisää ei voi loppuarvioon antaa, koska olut oli mitä, mutta vähän annetaan nyt kuitenkin. 2,5/5.

 

Ensimaanantaina ihmetellään varmaankin taas olutta, kenties jotain totisen tummaa.

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä