banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Anderson's Danger Zone - vaaravyöhykkeellä


Panimo: Anderson's Craft Beer

Maa: Viro Tyyppi: Eisbock
Vahvuus: 22% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 - ) EBU: ??Anderson's Danger Zone - vaaravyöhykkeellä

No nyt! Nyt tänä maanantaina tärähtää virolainen Virosta ostettu olut, joka luultavimmin täräytti meikäläisen makuhermot suun alueelta semikanveesiin! Viikonlopun aikana tuli nimittäin juotua Anderson's Danger Zone, 22-volttinen vahvasti humaloitu eisbock. Jännää ja vaarallista! 

Noh, kuten arvata saattoi, niin vaahtoa ei muodostu ollenkaan, mutta oluen väri auringon paistetta vasten on erittäin kaunis kuten kuvasta näkyy!

Tuoksu on voimakas, metrinkin päästä sieraimiin leijailee ronski ja roteva mallas, överikypsyneet hedelmät, karamelli sekä ruohoinen humala. Vaikka tuoksu onkin todella voimakas, se on myös rauhoittava. Paksut tuoksun lonkerot ujuttautuvat rööreihin salakavalasti sisäpintoja silitellen, minä otan vastaan! Otan myös kulauksen.

Hörps. Aivan juu ja huhhuh. Kypsyneet hedelmät kera vankan mallasrungon kohtaavat karskean humalan purennan. On maussa myös vähän Resilar-yskänlääkettäkin ja viinaisuutta, mutta onneksi ovat taka-alalla. Voimakas, väkisin penetroituva maku ei anna kielen makunystyröille armoa. Hyvä, kurmoitusta kaipasin!

Jälkimaku on todella pitkä, hyvin verigreippisen kitkerän katkera. Kevyet piiskausbileet jatkuvat vielä suussa useammankin minuutin oluen jo olessa mahalaukussa. 

Vaarallista, mutta viehkeää. Hyvä! Pitää kyllä myöntää, että pidin kovasti! Vahvojen makujen ystävänä tämä olut tarjosi juuri sitä, vahvaa meininkiä. Toki yskänlääke sekä viina eivät parhaita makuja ole, ja tämän muistan arvioita antaessani. Kuitenkin, harvemmin tulee juotua näin vahvoja suorastaan liköörimäisiä olusia joissa on vieläpä ekstrana vahva humalointi. Hitaasti nautiskellen tätä olutta oli ilo juoda, mutta nopeasti juotuna tämä olut tuntuisi rektumiin väkisin asetetulta muovitapilta. 4-/5 ja olut korvan taa jatkotutkimuksia varten.

 

Näin! Olipahan olut! Ensimaanantaina on pientä kesälomailua, jolloin MMM jää nyt viikon tauolle, mutta heti kesäkuussa palaan asiaan, ehkäpä ihmettelemällä kesälomakohteeni olusia. Hyvää kesää ja kesäkuussa taas Maran Maltaista Maanantaita!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä