banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

O/O Narangi - päräyttävä pommi


Panimo: O/O Brewing

Maa: Ruotsi Tyyppi: IPA
Vahvuus: 6,8% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 + ) EBU: ??O/O Narangi - päräyttävä pommi

Näin kesäisenä maanantai-iltana meikäläiselle maistui Uba & Humal -kaupasta ostettu ruotsalainen O/O Narangi. Kuulemma olisi rehti rehellinen IPA ilman kikkakakkosia ja vieläpä todella maukasta, mutta minä en huhuhypetykseen usko. Kokeillaan kuitenkin!

Ulkonäkö on kuin nätti neitoinen, paksu ja kumpuileva vaahto utuisen kullan keltaisen värisen olusen pinnalla iskee aina estetiikkaa arvostaviin silmämuniini tehokkaasti.

Tuoksu tuo nenään makeita metsähavuja, ruohoa, greippiä ja sitruunaa. Tuoksuu tyylipuhtaalta.

Ja kulaus suuhun. Hmm, aluksi raikas pehmeä sitrus sanoo hei, mutta yllättäen takavasemmalta PAM ja RÄISKIS! Kunnon greippihavuinen humalapommi posahtaa! Hedelmäisyyden aspektit jäävät taka-alalle, nyt humalan puhtaus ilakoi suussani! Olut on katkera juu, mutta ei missään tapauksessa yltiöpäisen voimakas. Tämä olut tarjoaa juuri humalan makua puhtaimmillaan! Jälkimaku on sangen pitkän greippikatkeroinen, ja se viimeistelee mukavasti humalan ilakoinnit.

Kokonaisuutena aluksi hedelmäinen ja samalla hedelmätön IPA, joka pelkällä humalan maullaan pamauttaa kielenkantimet paksuiksi! Tekosyihin nojaten jää kaipaamaan jotain mystistä, mutta tämän oluen tyylipuhdasta makumaailmaa ei todellakaan käy moittiminen! 4+/5.

 

Ensimaanantaina ihmetellään jotain raikkauden vastakohtaa...

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä