banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Pyynikin Bourbon Barrel Aged Imperial Stout - kiusoittelevaa!


Panimo: Pyynikin Käsityöläispanimo

Maa: Suomi Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 13% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 + ) EBU: ??Pyynikin Bourbon Barrel Aged Imperial Stout - kiusoittelevaa!

Siis voi pojat kun tää Suomi-linja jatkuu, mutta eihän tämä haittaa! Eikä haittaa sekään, että nyt lasista löytyy vaffaa imperial stouttia nimeltään Pyynikin Bourbon Barrel Aged Imperial Stout. Eiköhän tästä maanantai saada!

Ulkonäkö on tyypillinen, eli ei oo vaahtoa ja oluen väri on mustaakin mustempi yö.

MUTTA TUOKSU MA KERRON! Nyt on tuhti ja täyteläinen ja voimakas! Tummasävyinen portviini, paahdettu suklaa, puinen vanilia sekä hiiltynyt kahvi täräyttävät sieraimista vauhdilla sisään! Tuoksussa on myös harkittua pehmeyttä, kuin saalistavan jaguaarin askelissa sademetsän siimeksessä. Nyt on aika ottaa kulaus!

Vaniliamainen suklaa, vanha ystävä. Hoo, karski espresso sekä karskimpi paahde! Viskitynnyri. Oi että tätä ihanaa ajatusten virtaa. Bourbon on erittäin täydellisesti maistettavissa, ja se on namia. Kylläpä on paahteisen katkera! Suutuntuma on kuitenkin vähän meh, paksuus ja pehmeys ei sinänsä maussa tunnu läheskään niin vahvoilta kuin tuoksussa. Hmm, onkin aika hankala tapaus, sillä oluen lämmetessä karskin kova kitkerä humala nostaa päätään, mutta sekään ei peitä laihaa suutuntumaa. Perkule, tämä on semmoista kiusoittelua ja viekottelua kun ei mennä loppuun asti! Viimeinen uuh jää nyt kuulematta meikän suusta. Jälkimaku on passelin pitkä ja juurikin paahteisen katkera puutynnyrin vivahteella.

Kokonaisuutena... ...

Hmm. Hyvää. Tätä ei käy kiistäminen. Tämä on fakta. Mutta suutuntuman vetelyys...

Mutta maut ovat kohdillaan, ja bourbon on todella selkeän onnistunut. Makeutta on loppuun asti. Meinasin antaa 4,5, mutta vähän maltan nyt mieltäni; 4+/5. Erittäin hyvää kuitenkin!

 

Noni näin! Viikon kuluttua on vappuaatto, mutta minäpä aattelinkin täräyttää seuraavan MMMn Vappuna jostain päin Helsinkiä, jonkinlaisessa live-muodossa ehkäpä. Ensiviikon tiistaihin siis odottelemaan Maran Mainio-olut-suuhun Tiistaita!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä