banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Sinebrychoff Olutmestarin SchwarzWeizen - riskaabelia


Panimo: Sinebrychoff (Carlsberg)

Maa: Suomi Tyyppi: Tumma Vehnäolut
Vahvuus: 4,7% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 3 - ) EBU: 70Sinebrychoff Olutmestarin SchwarzWeizen - riskaabelia

Tänä maanantaina otin jälleen tietoisen riskin. Maitokauppavahvuinen ja Sinebrychoffin tuotos Sinebrychoff Olutmestarin Schwarz-Weizen ansaitsee mahdollisuuden, vaikka ennakkoasenteeni ovat vaffat johtuen vahvuudestaan, tyylistään ja panimostaan. Mutta tutkitaan ennen kuin hutkitaan!

Noh, vaahtoa sameahkon punertavahkon kokismaisen värisen olusen pinnalla, ihan juujuu.

Tuoksu tarjoaa makeaa vehnäbanskua pienellä paahteen vivahteella, ei kummempaa, mutta tämäkin ihan juujuu.

Maku sen sijaan tarjoaa... hmm. Hmm. Noh, lähdetään liikkeelle siitä, että maku ei ole huono. Tuoksun linjoilla ollaan, mutta maussa on myös leipäisyyttä ja ehkä pieni ripaus lakritsaa. Suutuntuma on kuitenkin vaisu, poreilua on, mutta runko on ohut. Olut ei oo kuitenkaan vetinen. Jälkimaku on vaisun paahtomaltaisen suuta kuivattava. 

No juu. Ei tässä voi kauheasti kuvailuja käyttää jos olut ei herätä mitään tunteita. JA TÄMÄ ON JUURIKIN VAARALLISINTA! Nyt menikin tunteisiin. Aina olen sanonut, että olusissa tylsyys on pahinta, ja tämä olut kyllä uhkaa olla tylsä. Toisaalta, vaikka olut on kevyt, mitään virheasioita ei esiinny. Vehnäoluiden fanina jätän jatkossa tämän oluen ostamatta, mutta varovaisesti totean 3-/5. Olisi voinut olla huonompikin, mutta ennakkoasenteeni olivat hieman väärässä.

 

Kokeilkaa siis aina välillä uusia olusia, kenties tulee joku ihan tajuttoman hyvä olut vastaan! 

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä