banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Mikkeller Amass Plum Crazy - kirpsakkaa seesteisyyttä


Panimo: Mikkeller

Maa: Tanska Tyyppi: Sour Ale
Vahvuus: 5,0% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 ½ ) EBU: ??Mikkeller Amass Plum Crazy - kirpsakkaa seesteisyyttä

Pääsiäismaanantaita että pärähti! Suoraan asiaan, eli jääkaapille ja pullo käteen. Ja käteen tarttui Mikkeller Amass Plum Crazy. Tutkitaan.

Vaahdoton, mutta oranssin samea simamainen väritys uhkaa vetää esteettisiltään ominaisuuksiltaan mieleni norsun genitaalialueeksi, mutta tuoksu! AHH! Väkevän hapan metsämarja, vihreä omena ja kipsakka luumu lupaavat maun puolesta hyvää. Sen verran alkaa sylkeä suupielestä valumaan, joten äkkiä hörppyä suuhun!

Hörps. Noin. ... Ihanaa. Erikoista, mutta ihanaa. Tuoksun elementit tulevat happaman kirpsakoina mitään peittelemättä tai kainostelematta esiin. Kuin joisi omenaluumupiirakkaa. Nyt seesteistä. Kirpsakkaa toki, mutta sehän vaan piristää meikäläisen mieltä. Ei uskoisi nykymaitokauppavahvuiseksi, mutta näin se on! Jälkimakukin on maltillisen happaman piirakkamainen. Ihmisen on hyvä olla.

Kokonaisuutena mieli on vankan vahvan vakaan positiivissävytteinen. Vaikka takatalvi uhkaa yllättää, niin jopa minäkin en-niin-aurinkoisena ihmisenä tunnen odotusta kevättä kohtaan yksinomaan tämän olusen ansiosta. Ominaisuuksiltaa ja monipuolisen tasaisen seesteisellä otteellaan tämä olut saa 4,5/5. Saattaa sisältää ehkä pienen kevätbonuksen, mutta tämä ei haittaa.

Näihin tunnelmiin tällä kertaa. Ihanaa kevään odotusta ja ensimaanantaihin. <3

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä