banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Hiisi Tynnyrissä kypsynyt Iku-Turso - rujon rujakka


Panimo: Panimo Hiisi

Maa: Suomi Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 9% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 3 ½ ) EBU: 100Hiisi Tynnyrissä kypsynyt Iku-Turso - rujon rujakka

Nytpä tänä maanantaina meiningeissä on tynnyrikypsynyt tämä eli Hiisi Tynnyrissä kypsynyt Iku-Turso. Tutkaillaan asiain laidat.

Nyt on vaahtoa reilusti, kuohkea pilvimäinen hattarabeigevaahto lepää ruskean vivahteisen mattamustan oluen pinnalla. Bueno!

Tuoksu on kuin avokämmenen lätsäytys toiseen avokämmeneen, eli tarjolla on tammipuuhässäkkää, paahdetta sekä lievää kahvikaakaota. Perinteinen IS tuoksahdus.

Mutta maku tarjoaakin kunnon mäjäytyksen! Nyt on katkeraa poltettua paahdetta ja rujoa rajua humalointia huh! Tuju salmiakki iskee kieleen, samoin kuin myös lievä mutta tummahenkinen suklaa. Nyt on karskia. Nyt on makeutta 0%. Paahteinen kitkeryys kera humalaisen katkeron on jälkimaussa erittäin läsnä.

Tämäpä olikin tujakka tapaus. Mutta, se tynnyrikypsytys. Ei ole oikein läsnä, mutta ehkä olin liian hätänen tämän pullon kassa joka vanhenee 12/2020. Jyhkeä, rujo, mutta iloton. Minä makean ystävänä kyllä nyökkään tälle oluelle jos se vastaan vielä tulee, mutta poskisuudelmiin en lähde. 3,5/5 kuiteskin.

 

Ensimaanantaina on Pääsiäispöhinää, mutta se ei maltaisuutta estä!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä