banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Fat Lizard Blacktop Porter - rehtireipas


Panimo: Fat Lizard

Maa: Suomi Tyyppi: Porter
Vahvuus: 6,3% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 3 + ) EBU: 35Fat Lizard Blacktop Porter - rehtireipas

N o n i i n. 

Viikonlopun jälkeen on koittanut maanantai ja taas on olusen aika. Chillin iisisti aion hörppiä suoraan tölkista Fat Lizardin Blacktop Porterin. Kun lähtee koko tölkin kansi auki, niin oiva juoma-astia täsä näin.

Mutta pieni kaato lasiin, että väri selviää; ja sehän selviää. Hyvin tumman ruskea väritys, eli asia on ok.

Sitten tölkin pariin. Nuuhkaistaan. Hmm, mukava makea Fazerin Sininen, mieto kahvi sekä snadi paahde pehmeästi penetroituvat suoraan sieraimeeni. Ok.

Ja hörpätään. Hmm ja hmm. Lievä alumiinimaisuus ehkäpä joo, mutta kyllä se paahdekaffe on kantava voima! Suklaatakin on, mutta tuoksuun verrattuna maltillisemmin. Vähän taitaa olla myös lakritsaa. Suutuntuma on pehmoinen, öljyisen kermaisen tuntuinen, mutta mukava.

Jälkimaussa tulee selkeää humalan katkeroa sekä klassista paahdepöhinää. 

Siis. Eihän tässä oo mikään pielessä, mutta lasista ehkä mielummin joisin. Tuoksu- ja makumaailmat toimivat, mutta eivät tarjoa mitään poikkeavaa. Ainoa mieleenpainuva asia tässä on taaskin tuo tölkin kansi, joka lähtee kokonaan irti. Reipas suoritus, mutta tummien olusien fanina annan yhtä aikaa sekä plussaa että miinusta siitä, että join portteria suoraan tölkistä (hörppäsin loput lasista, ja oli parempaa vailla alumiinia). 3+/5.

 

Ja taas näin käy tie kohti ensimaanantaita. Silloin taas olutta, jee!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä