banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Tanker Checkmate - kriittinen mattishakki


Panimo: Tanker

Maa: Viro Tyyppi: Porter
Vahvuus: 6% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 2 ) EBU: ??Tanker Checkmate - kriittinen mattishakki

Noniin niin niin! Nyt on taas mustaa olutta tänä olutmaanantaina! Virolainen Tanker Checkmate joko nyt matittaa meikäläisen tai sitten ei, eli otamme asiasta selvän!

Ulkoasu on ehkä hitusen meh, sillä vaahtoa ei muodotu oikeastaan ollenkaan synkän mustan ruskean oluen päälle.

Tuoksu tuo sieraimiin makeaa paahdetta, kevyttä kahvia ja hitusesti salmiakkia. Tämmöinen hyvä perusportteri-tuoksu. Ihan jees.

Hörppy suuhun. MmmMM. Eikai tässä, paahdetta, kahvia, lakua ja vähän kaakaota maussa. Perus. Suuntuntuma on kuitenkin hieman vaisu, laihan ja ohuen tuntuinen. Jälkimaussa on pitkähkön paahteisen karvaan lisänä tuhkaa. Ei kovin hyvä viimeistely.

NO PERKULE KU HARMITTAA! Myönnän, sokkona Alkosta ostin, mutta en katsonut prosentteja kunnolla. Kuusi prossaa ei välttis kuulkaa riitä portterille. Mutta toki poikkeuksia on. TÄLLE EI KUITENKAAN RIITTÄNYT! SAATANS! TÄMÄ ON TYLSÄ! TÄMMÖNEN MEININKI ON PAHINTA OLUESSA! Tuntuu että olisin haaskannut rahaa ja aikaa nyt tähän.

Olut ei siis ole pahaa, mutta se ei tarjoa mitään ihmeellistä, suuntuntuma on heikohko, samoin kuin jälkimaku. Se on kuulkaa shakkimatti, kriittisesti 2/5.

 

Ensimaanantaille olen (toivottavasti) varannut erikoishyvän olusen. Jos sillä piristyisi tämän maanantain tappio.

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä