banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Westbrook Gose - taas tyylipuhdasta!


Panimo: Westbrook Brewing Co.

Maa: USA Tyyppi: Gose
Vahvuus: 4% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 ) EBU: ??Westbrook Gose - taas tyylipuhdasta!

Voi pojat! Taas on maanantai, ja kevyttä vaaleaa olutta tölkistä! Mutta aivan jotain toista sarjaa kuin Koffit yms.! Gose on kova juttu, ja gosea tulee nyt jenkkilästä nimellä Westbrook Gose.

Ulkoasu on ihan mainio, sentti valkoista vaahtoa utuisen kelmeän, ehkä vähän harmahtavan olusen pinnan päällä. No juu, ei ehkä mainioin ulkoasu.

Tuoksu on kuitenkin vallan mainio; nenään sysähtää limemäinen happamuus, kevyt korianteri ja vähän ehkä vehnäpöhinää. Tietää tuoksusta, että nyt on happamuutta tulossa, joten kulaus!

Hörpöti. Hmm. NONII. Happamuus iskee heti alkumetreillä suuhun mutristaen sen kuin turpohappamat kirpeät Missä Äx -karkit. Kirpeä limen tahi sitruunan kuori ja kevyen happama suolaisuus hedelmäisellä pohjalla tarjoavat jämäkän pätevän kokemuksen. Jälkimaussa on vähän happamuuden ohella sitä tuoksusta löytynyttä vehnäpöhinää.

Todella tyylipuhdasta! Suutuntuma on sopivan kupliva kanssa. Eihän tässä mikään harmita, tämä vaan palauttaa uskoni siihen, että joskus myös miedommat oluet voivat olla todella makuhermoja kutkuttelevia. Toimii! 4/5!

 

Ehkäpä taas ensimaanantainakin vaaleaa olutta, mene ja tiedä. Se on nyt kuiteskin adjö tack.

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä