banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Mikkeller Chipotle Porter - chillälailla


Panimo: Mikkeller

Maa: Tanska Tyyppi: Porter
Vahvuus: 6,6% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 - ) EBU: ??Mikkeller Chipotle Porter - chillälailla

Ai että! On taas maanantai ja olutta. Voi pojat!

Tanskalainen Mikkeller on menny tekemään belgialaisen De Proefbrouwerijin tiloissa Mikkeller Chipotle Porteria, joka tunnetaan myös nimellä Mikkeller Texas Ranger. Tässä ois kuulemma messissä hitusesti chiliä, joten chillälailla sitten siis!

Ulkonäkö miellyttää silmiäni erittäin kovasti! Sysinen hiilen musta väri ja tumman tiheä beige vaahto. Buenoa.

Tuoksu tuo sieraimen sisäpintoihin tanakkaa paahdetta, espressoa ja tummaa suklaata. Oiskohan tuoksussakin jo messissä chiliä?

Hörppy suuhun. MmmmMMmmMMmmmm. Juu. Juujuujuu. Selvä paahteinen tumma suklaa levittäytyy kielelle, mukana myös salmiakkia ja kahvetta. Tuntuu jopa vähän makealta. Suutuntuma on sopivan öljyinen, ohuehko mutta toimiva.

Jälkimaussa chili sanoo tervehdyksensä. Pitkää mietoa poltetta, tulista nyt ei kuitenkaan. Paahteinen polte tuntuu suussa useita minuutteja.

Mikä nottei tästä oluesta. Ei ole kyllä chilillä maustettujen oluiden parhaimmistoa (toisin kuin tämä), mutta kokonaisuussuoritus on passeli. Ei harmita, mutta tuskinpa toiste ostaisin. 4-/5.

 

Nyt oli sitä tummaa olutta taas, mutta ensmaanantaina kenties jotain ihan muuta!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä