banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Stone Little Bastard Ale - kova meno pienessä koossa


Panimo: Stone

Maa: USA Tyyppi: Amber Ale
Vahvuus: 4,7% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 - ) EBU: ??Stone Little Bastard Ale - kova meno pienessä koossa

Uusi vuosi, uusi alkoholilaki, mutta silti vain 4,7-pinnainen olut tässä maltaisessa maanantaissa. Jenkkiläisen Stonen Berliinin osastolta on ruokakauppaan iskeytynyt Stone Little Bastard Ale!

Nyt on todella kuohkea kerman värinen vaahto, joka lepää hieman syysusvaisen kuparin rubiinin punertavan värisen olusen pinnalla. Todella jees ulkonäkö!

Tuoksu on todella vahva! Se tarjoaa runsaspovista karamellimallasmeininkiä, havugreippihässäkkää sekä tasaisen eriskummallista toffeeta, jota on pyöritetty maan mullassa. Tuoksu on erittäin tanakkaa tekoa.

Maku. Lievä kuumotus, mutta hörps. Hmmm. Tuhkaista mallasta? Havusitruuna? Erittäin humalavoittoinen maku, ohhoh! Kuin sitruunagreippistä ruohomätästä märehtisi. Suutuntuma on ihan medium, poreilevuutta on, mutta huh huh humalaa tämmöisessä vanhan ajan maitokauppaolusessa! Jälkimaku on melkoisen karvas ja pitkä kuin jokin juttu joka on aika pitkä.

 

Yllättävän kova! Yllättävän raju! Yllättävän hyvä! Erittäin hyvä pikkuveliversio Arrogant Bastardista. Olutvuosi 2018 lähtee liikkeelle arvosanalla 4-/5!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä