banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Nøgne Ø Julequad 2017 - joulu-quad on rakennettu, joulu on jo ovella


Panimo: Nøgne Ø

Maa: Norja Tyyppi: Quadrupel
Vahvuus: 10% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 + ) EBU: 25Nøgne Ø Julequad 2017 - joulu-quad on rakennettu, joulu on jo ovella

Joulu tulloo, mutta ensin tulloo MMM täältä näin oluen kanssa!

Alkossa käväisen taasen, ja nyt hain sieltä Nøgne Ø Julequadin, elikäs quadrupelia pitkästä aikaa. Tämähän passaa!

Vaahtoa oli vähäsesti, mutta äkkiäpä tuo haihtui. Väri on puolukkahillon ja tumman mattaruskean sekoite. Kuva ei valitettavasti esitä tätä värimaailmaa niin ei hyvin.

Tuoksu iskee sieraimiin punaista marjaa, kypsää rusinaa, happamaa lakritsaa, pientä paahteista pöhinää ja vähäsen alkoholia. Onneksi aika vähän. Tuoksussa on myös sitä vanhaa kunnon belgihiivaa, ettei varmasti erehdytä tyylilajista.

Maku valahtaa suuhun TODELLA PEHMEÄLLÄ JA SAMETTISELLA OTTEELLA! NICE! Makeaa karamellia, vähän lakua, kypsää luumua, lievästi hiivaa, sokerista marjaa sekä vanhaa lumituiskussa seisovan puutalon rustiikkia. Nyt on todella hyvä suutuntuma omaan suuhuni! Jotain maustemeininkiäkin saattaa löytyä, mutta onneksi se alkoholi ei maistu. Se vaan tuntuu. Jälkimakukin on suuta tahmaava ja vähän kuivan luumuhillomainen. Ihan juu.

Oli kyllä! Ja aikamoinen. Makeaa kerrassaan todella pehmeällä otteella. Vähän joululisää messiin, niin arvosanaksi saadaan 4+/5!

 

Vielä yksi MMM joulupäivänä tänä vuonna, ja sitten pieni lyhyt tauko, että taas jaksaa uusia makumaailmaa mullistavia olusia hörppiä. Eihän tässä voi muuta sanoa sii kuin HYVÄÄ JOULUA!

 

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä