banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Amager / Wicked Weed Mandarina Man - hiivat pelastaa


Panimo: Amager Bryghus

Maa: Tanska Tyyppi: IPA
Vahvuus: 7% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 3 + ) EBU: ??Amager / Wicked Weed Mandarina Man - hiivat pelastaa

Iltamyöhää, mutta maanantaita kuitenkin!

Nyt ei tänä maanantaina ole enää pelottavaa tai mustaa meininkiä, nyt on tropical IPA tanskalaisten ja jenkkiläisten yhteistuotannosta, nyt on Amager / Wicked Weed Mandarina Man!

Kuohkeaa vaahtoa on kosolti, mutta valitettavsti se haihtuu aika nopiaan. Väri on kuitenkin kauniin kirkkaan kultaisen kuplivan keltainen, jossa hiivahippuja leijailee rauhallisesti.

Tuoksu täräyttää nenän pieliin vahvaa havuista humalan purentaa seuranaan makeat mandariinimaiset ja sitruksiset pöhinät. Muikea tuoksu!

Mutta maku on kuitenkin eri linjoilla. Suuhun leviää hapan mandariinin ja tuhti humala. Makeutta ei ole enää ollenkaan. Karvasta! Jälkimakukin on pitkän happaman hedelmäinen.

Nyt on kyllä vähän harmi, sillä nämä happamat sitrushedelmät karvaalla ottellaan kurmoittavat suuta huonolla tyylillä. Jää paha maku suuhun. Kyllä tämä on 3-/.......HETKINEN!

Kaadoin vielä lopuksi hiivat sekaan, jolloin väri utustui (?) eli sameni merkittävästi ja leijailevien hiivahippujen määrä kasvoi. Maku kuitenkin pehmenee, ja jopa makeuttakin alkaa hieman esiintymään! Pyörrän aikaisemman 3-:n, ja totean 3+/5! Karvas meininki helpottuu, mutta ei poistu, valitettavasti.

 

Kyllä se on taas ensiviikolla mustaa tummaa näihin mustiin iltoihin. Ugh.

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä