banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Anderson’s Hannibal Coconut - pelottava kookos


Panimo: Anderson's Craft Beer

Maa: Viro Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 9,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 4 - ) EBU: ??Anderson’s Hannibal Coconut - pelottava kookos

Ja taas mennään synkällä mustalla linjalla lähestyvän Halloweenin vuoksi. Ja koska tykkään pimeydestä.

Viikko sitten oli Anderson’s Hannibal, nyt on sen kookosversio! Katotaan, että pelottaako!

Tosi tiheää tummaa beigeä vaahtoa muodostuu sentin verran sysisen sysioluen pinnalle. Ulkonäkö on sama kuin tavallinenkin Hannibal.

Tuoksu kuitenkin poikkeaa, kas kas! Paahdetta, kahvia, tummaa suklaata, mutta aivan tajuttoman selkeästi myös kookosta! Ja kivasti se kookos kutittelee nenähaituviani! Pidän!

Makua suuhun juomalla! Elikäs juu elikäs. Aikalailla samat adjektiivit tähän voisi heittää, mutta ehkä maku ei olekaan niin pehmeä, että pään voisi poveen painaa, tietenkin luvan kanssa. Kookos vaikuttaa tumman suklaan ja kahvin kanssa erittäin mainiosti, mutta valitettavasti jälkimaku vähän latistaa tunnelmaa tarjoamalla metallista paahteisuutta, joka karvaalla ottellaan karaistaa kyllä, mutta paha maku jää suuhun.

Sääli. Ilman huonoa jälkimakua olut olisi ollut lähes 4,5, mutta nyt ei voi muuta todetta kuin tuoppia nostaa ja todeta; 4-/5. Nyt alkuperäinen oli parempi.

 

Eipä mittään kummempaa, aion vielä seuraavankin maanantain jatkaa Halloweenin jälkihöyryissä. Ei muuta kuin pöö ja bööö siihen asti taasen!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä