banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Anderson's Hannibal - synkkää, pelottavaa ja kivaa


Panimo: Anderson's Craft Beer

Maa: Viro Tyyppi: Imperial Stout
Vahvuus: 9,5% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 ) EBU: ??Anderson's Hannibal - synkkää, pelottavaa ja kivaa

Maanantai on vihdoinkin taas mustissa tunnelmissa! Jee! Kävin nääs Virossa visiitillä, ja Tallinnan Uba & Humal -kaupasta tarttui olutta messiin. Nyt tarttui Anderson's Hannibal, sopivasti henkeen sopiva lähestyvän Halloweenin kunniaksi.

Ohut nopsasti katoava tummanbeige vaahto miellyttää sysihiilenmustan värisen oluen pinnalla, mutta kivempaa olis jos se vaahto säilyis pidempään.

Tuoksu on paksun ISmäinen niin kuin asiaan kuuluu, eli löytyy tummaa makeaa paahdetta, kahvia, tummaa suklaata, merisuolaa ja ripaus punaista metsämarjaa. Ehkä siellä taustalla on vaniliaakin. Jee!

Maku makunen on maku. Hörps. Hmm ja hmm ja NONIIN! Erittäin tyylipuhdasta omaan suuhuni! Sopii kuin pää poveen tai kuin puikula loveen, ai että! Tasaisen pehmeä makea paahde kietouttaa, suodatinkahvi silittelee, suklaa suukottelee ja makea maanperä (hyvällä tavalla) mannaa tarjoaa. Erittäin asiallista! Jälkimaku on keskipitkän paahteinen, oikeastaan karun kasketun poltetun oloinen. Minulle jälkimaku toimii, mutta voipi olla vähän haastava.

Suutuntuma on todella pehmeä ja alkoholi on ujotettu uumeniin, mutta kun on nyt mutta. Tämä makoisa olut ei vaan riitä täräyttämään mieleni pankkiholvin ovia sepposen selälleen. Ei tässä oo mikään pielessäkään, ja omaan suuhun tällainen pehmeys toimii todella mukavasti. Siltikin on tullut juotua lukuisia niin hyviä mieleenpainuvia imperial stoutteja, että valitettavasti Hannibal ei ehkä ihan tähän kastiin pääse. 4/5 on lopputuomioni.

 

Nonni! Nyt oli mustaa olutta! Ja on ainakin seuraavat 2 viikkoa, sillä Hannibal ei ollut tässä...Halloween ja Hannibal tulloo!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä