banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

Ægir Sorachi Saison - vielä vähän kesäfiilistä


Panimo: Ægir Bryggeri

Maa: Norja Tyyppi: Saison
Vahvuus: 5,1% Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet puolikas lasi ( 3 ½ ) EBU: ??Ægir Sorachi Saison - vielä vähän kesäfiilistä

Taas tulee MMM tölkkimuodossa, ja vieläpä semmoisessa tölkissä, josta koko kansi lähtee irti!

En kuitenkaan tällä kertaa hörpöttele Ægir Sorachi Saisonia suoraan tölkistä, vaan kiltisti kaadan lasiin. Katotaanpa puhutteleeko norjalainen Ægir pitkästä aikaa!

Vaahtoa on reipas sentti samean utuisen keltaruskeaoranssisen oluen pinnalla. Omaan silmääni ei-niin-viehättävä, mutta olkoon.

Tuoksu on raikkaan rapsakka pakkasaamu, jonka seassa on ananasta ja humaloinnista johtuvaa tillin tuoksua. Sitruksinen ja kerrassaan IPAmainen tuoksumaailma.

Maku tarjoaa kielen pintaan ruohoisaa tilliä, sitruunan kuorta, kukkaniittyä ja kevyelti tropiikin hedelmiä lievällä belgihiivalla varustettuna. Suutuntuma on sopivan kepeän kupliva ja rapsakka, sopivasti kesäfiiliksiä palauttava. Jälkimaku on aika pitkä, ja se tarjoaa melkeinpä greippistä katkeroa.

Kyllä on kesäjuoma, mutta kyllä on myös tilli.Tillimäisyys ei kuitenkaan ole överiä, joten kyllä tämä meikään uppoaa aikas hyvin. Mutta parempiakin saisoneita on maailma pullollaan. Kyllä tästä se pieni kesäfiilinki tulee, joten 3,5/5. Tölkki on hintava, mutta tämä fakta on hyväksyttävä.

 

Nonih, vielä vähäsen kesäfiilistä tähän synkkään syksyyn. Ensimaanantaina taas jotain muuta fiilistä, eli heippatsuugeli!

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä