banneri rssFeed Etusivu Arvostelut Tietoa Liity

Arvostelut


<< Takaisin

The Bruery Melange 3 - Kolmen kimppa


Panimo: The Bruery

Maa: USA Tyyppi: Old Ale
Vahvuus: 16,3 Arvosana: pisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasipisteet kokonainen lasi ( 4 ) EBU: ??


<< The Bruery Saule - Juhlaolut Ægir Sorachi Saison - vielä vähän kesäfiilistä >>

The Bruery Melange 3 - Kolmen kimppa

Melange numero Kolme on blendi kolmesta eri tynnyrikypsytetystä oluesta: White Oak Sap (Barley Wine), Anniversary Ale (Old Ale) ja Imperial Stout (Black Tuesday). Alkoholia sopalle on kertynyt 16,3 %.

Olut on ulkonäöltään punertavan mahonkista, päällä ohut vaahto.

Tuoksu on todella voimakas! Kypsän hedelmäinen, viikunoita, luumua, rusinaa ja mitänäitänyton. Pähkinäinen vivahde löytyy sekä Bourbon tynnyrin viskin anti. Toffeen makeutta alkaa löytymään oluen hiukan lämmettyä.

Maku on vahva, pohdiskeleva, kypsynyt, tynnyrikypsynyt. Samat kypsät hedelmät voi poimia myös mausta, sekä vahvan sokerisen toffeen. Bourbon nostaa myös päätään ja puinen loppuliuku tasoittaa toffeen makeutta. Jotenkin Imperial Stout Black Tuesday on jäänyt tässä keitossa altavastaajan rooliin, harmittavasti.

Alkoholin tuntee suussa ja nielaisun jälkeen. Todella hitaasti nautittava olut. Kokonaisuutena sangen maittava, vaikka olisi voinut kuvitella kolmen oluen blendin vielä erikoisemmaksi. Nyt päällimäisenä jäi mieleen makeus ja Bourbon.

Arvosana:

Unde: 4 / 5

Mara: 4+ / 5

Veikko: 4 / 5

KA: 4 / 5

 

Olutseura Vaahtokruunu

Copyright Vaahtokruunu 2013 / Site development by Petteri Huppunen Rekisteriseloste | Uutiskirje | Ota yhteyttä